top of page

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

MENNYI IDEIG TART EGY TERÁPIÁS ALKALOM?

Az első alkalom 50-70 percet vesz ígénybe, ezután általában 50 percig tart egy terápia. Ígény szerint ez az idő változhat, ilyenkor időarányosan változik a kiszámlázott ár is.

MIT TEGYEK, HA MÉGSEM JÓ A MEGBESZÉLT IDŐPONT?

Az időpont 24 órával a kezdés előtt díjmentesen lemondható, ezen időn belül azonban 50%-os lemondási díj fizetendő.

KORÁBBI ORVOSI DOKUMENTUMAIMRA, KÉPALKOTÓ VIZSGÁLATAIM EREDMÉNYEIRE SZÜKSÉG LESZ?

Igen, a teljeskörű és biztonságos egészségügyi ellátáshoz nélkülözhetetlen, hogy átnézzük korábbi egészségügyi papírjaidat, képalkotó vizsgálataidat.

NEM VOLTAM MÉG ORVOSNÁL A PROBLÉMÁMMAL, ÍGY IS ÍGÉNYBE VEHETEM A SZOLGÁLTATÁSOKAT?

A legbiztonságosabb, ha először felkeresed háziorvosodat, aki ha szükségesnek tartja tovább küldhet szakorvoshoz, vagy egyéb vizsgálatokra, így én mindig ezt javasolom elsőként.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI SZÁMLÁT TUDOK ÍGÉNYELNI?

Sajnos KATA-s egyéni vállalkozásként egyészgégpénztári számlát bizonytalan ideig nem tudunk kiállítani.

FÁJNI FOG A KEZELÉS?

Néhány terápia fájdalmat okozhat, de mindig hozzád igazodunk, a terápia intenzitását Te határozod meg.

MIT VIGYEK MAGAMMAL AZ ELSŐ ALKALOMRA?

Ovosi dokumentációt, pl. képalkotó vizsgálatok eredménye, csontritkulás vizsgálat; kényelmes sportos ruházat, váltócipő.
Ne feledd, az első alkalommal gyakran alsóneműben fogunk megvizsgálni, hogy teljes képet kaphassunk a problémád gyökeréről. Erre készülhetsz fürdőruhával, rövidnadrággal, sportmelltartóval.

MIKOR KERESHETLEK TELEFONON? MIÉRT NEM ÉRLEK EL?

Telefonon hétköznapokon a legtöbbször rendelési időn KÍVÜL érhetsz el bennünket. Nem fogadott hívás esetén igyekszünk minél hamarabb visszahívni. Amennyiben nem kapsz visszahívást, kérünk keress újra, vagy küldj üzenetet SMS-ben, vagy emailen.

HOGYAN TALÁLOM MEG A RENDELŐT?

A rendelő Gödöllőn a Bethlen Gábor utca 67. szám alatt található. Egy sárga, sarki üzletházat kell keresned. A bejárat a Bethlen Gábor utcából nyílik a Gyógytorna feliratú tábla mellett (a FitnessPont mellett találod).
Bátran nyiss majd be és helyezd magad kényelembe a váróban, szólítani fogunk, ha Te következel.

HÁNY ALKALOMRA VAN SZÜKSÉG, HOGY MEGGYÓGYULJAK?

Főként azoknál akik gyorsan jelentkeznek egy-egy megjelenő panasz esetén előfordulhat, akár 1-2 alkalom is elegendő lehet a panaszok enyhítésére. A régóta elhúzódó problémákat azonban gyakran több idő helyre tenni. Utóbbi esetben azonban gyakran 5-10 alkalomra is szükség lehet, hogy a pozitív változások érezhetővé váljanak.

AUTÓVAL HOL TUDOK PARKOLNI?

A rendelő előtti magánparkoló táblával jelzett viakoloros parkoló vendégeink számára van fenntartva. A parkolót kérünk használd úgy, hogy két autó elférjen egymás mellett.
Amennyiben a parkoló valamilyen oknál fogva foglalt, legkényelmesebb ha a Szőlő utca és Éva utca sarkán lévő téren parkolsz, néhány méterre a rendelőtől.
Ha súlyos mozgásszervi problémával érkezel, és gondot jelent a távolabbi parkolás kérlek jelezd felénk előzetesen, így lehetőséged lesz közvetlen a bejárat melletti kocsibejárón parkolni.
/A Bethlen Gábor utcában több helyen a bicikli út miatt tilos megállni az út mentén./

AJÁNDÉKUTALVÁNYT TUDOK VENNI HOZZÁD?

Igen, akár elektronikus, akár papír formában. Ha a megajándékozott első alkalommal jön majd hozzám, akkor először egy funkcionális vizsgálattal lepd meg őt.

GYIK: FAQ
bottom of page