top of page
pexels-freestocksorg-396133.jpg

KISMAMA TORNA

Kismama torna: Services

Kismamáknak a WHO ajánlása alapján heti 150 perc mérsékelt intenzitású mozgásra van szükségük, melynek eltöltésére tökéletes mozgásforma a gyógytorna. A várandósság alatt végzett megfelelő mozgás segíthet csökkenteni a gestatios / terhességi cukorbetegség magzatra gyakorolt hatásait, csökkentheti a derék- és keresztcsonti fájdalmat, felkészíti a női testet a szülésre.
A kismama torna során gátizom tornával, medencefenék tréninggel készítjük fel a medencetájékot a szülésre, stabilizáló izomerősítő és testtartásjavító feladatokkal előzzük meg vagy enyhítjük a már kialakult deréktáji fájdalmakat, ígény szerint pedig rövid relaxációval zárjuk az alkalmat, ami nem csak a testet, de a lelket is felkészíti az elkövetkezendő kihívásokra.

A kismama torna a terhesség 12. hetétől ajánlott, és ígénybe vételéhez orvosi beutalóra / ajánlásra van szükség.

Deréktáji panaszok esetén az első alkalom egy teljes testre kiterjedő mozgásszervi állapotfelmérés, mely során megállapítjuk, mely struktúrák váltják ki a fájdalmat, hogy ezt követően a torna illetve az alkalmazott kezelési technikák a leggyorsabban segíthessenek a panaszok enyhítésében.

Ígény és egyeztetett időpont esetén kiscsoportos kismama tornára is lehetőség van, mely során az alkalom ára eloszlik a résztvevők között.

bottom of page