ÁRAK
2022.02.01-TŐL

24 órán belüli időpontlemondás esetén 50%-os lemondási díj fizetendő a következő alkalommal.

ELSŐ ALKALOM

18.000.- Ft

Az első alkalom kb. 75 percet vesz ígénybe. A teljes testre kiterjedő mozgásszervi és/vagy neurológiai vizsgálatot követően kerül megállapításra a funkcionális diagnózis és terápiás cél. A vizsgálat időtartamától függően a fennmaradó időben kerülhet sor az első kezelésre is.

GYÓGYTORNA 50 PERC

12.000.- Ft

Az ár vonatkozik a mozgásszervi és neurológiai gyógytornára-fizioterápiára, beleértve a kinesiológiai tapasz felhelyezést, stb.

LÁGYRÉSZMOBILIZÁCIÓ 50 PERC

12.000.- Ft

Az ár vonatkozik minden típusú kezelésre, beleértve a trigger pont kezelést, eszközzel végzett lágyrészterápiát (FAZER), FDM terápiát, köpölyözést, arckezelést, stb.

ONLINE TANÁCSADÁS / GYÓGYTORNA 50 PERC

10.000.- Ft

Nem vagy benne biztos, kihez fordulj a panaszoddal? Meg lehet szüntetni a fájdalmat, vagy operálni kell? Komfortosabban beszélgetsz valakivel a saját otthonodból? Szükséged van valakire aki felügyeli az otthoni gyógytornád? Az online tanácsadást Neked találták ki!

 

Egyéni ígények szerint a gyógytorna, kezelések időtartama változtaható, ebben az esetben az árak időarányosan változnak.

 

KEDVEZMÉNY

Minden 10. gyógytorna alkalom INGYENES

Vannak problémák, fájdalmak, amik gyorsan távoznak életünkből, de sajnos akadnak makacsabb dolgok is. Kitartásod szeretném meghálálni azzal, hogy minden 10. gyógytorna alkalommal a vendégem vagy!

 

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Lepd meg szeretteidet a gyógyulás örömével

Válassz elektronikus vagy papír formátumú ajándékutalványt egy funkcionális vizsgálatra, vagy gyógytornára szerettednek.
Ajándékutlvány vásárlás esetén vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén.