top of page

DEÁK GEORGINA MAGDOLNA

Segítek, hogy újra megszeresd a mozgást!

gina.jpg

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen végeztem. Az egyetem mellett két évig volt szerencsém egy debreceni fitness központban dolgozni, mint fitness instruktor, ahol főként csoportos, valamint egyéni köredzéseket tartottam. Ez idő alatt vált hobbimmá az edzés, aminek köszönhetően saját tapasztalataimat is kamatoztatni tudtam a vendégeim javára.

Már akkor is nagy örömmel töltött el, hogy a mozgás által segíteni tudok az embereknek. Azóta célomként tűztem ki, hogy minél több embernek javíthassak az életminőségén azàltal, hogy megszerettetem velük a mozgást.


Munkám során a szakmai tudásomat és a legújabb kutatásokat ötvözve olyan kezelési terveket állítok össze, amelyek személyre szabottak és hatékonyak. A fő célom az, hogy a pácienseim számára biztosítsam a megfelelő eszközöket és
technikákat a mozgásszervi problémáik kezeléséhez. Folyamatosan képzem magam, hogy mindig naprakész legyek a legújabb fizioterápiás módszerekkel kapcsolatban. A munkám során kiemelten fontosnak tartom a pácienseimmel való szoros együttműködést. Ennek révén szeretném pácienseimet segíteni abban, hogy újra aktívabb és fájdalommentesebb életet élhessenek.

Deák Georgina Magdolna gyógytornász-fizioterapeuta: My Practice

VÉGZETTSÉGEK

  • 2019-2023 - Debreceni Egyetem Egészségtudományi Kar - Gyógytornász-Fizioterapeuta (BSc)

Deák Georgina Magdolna gyógytornász-fizioterapeuta: About Me

FŐBB SZAKTERÜLETEK

  • Különböző akut és krónikus mozgásszervi problémák kezelése - gerinc-, váll-,csípő-, térdpanaszok

  • Trigger-pont terápia

  • Lágyrészmobilizációs technikák

  • Kinezio-tape technikák

  • Tartáskorrekció

  • Egyénre szabott gyógytorna

Deák Georgina Magdolna gyógytornász-fizioterapeuta: About Me
bottom of page