top of page

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

Kattints a letöltéshez

Kedves Látogató!

Weboldalunk tiszteletben tartja a felhasználók magánéletét és elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme mellett.


Az adatvédelmi szabályzatunk részletezi, hogy hogyan gyűjtünk, tárolunk és használjuk fel az Ön által megadott információkat.

Kérjük, olvassa el figyelmesen adatvédelmi tájékoztatónkat.

Az oldal használatával Ön elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat és hozzájárul ahhoz, hogy adatait az abban leírtak szerint kezeljük. Amennyiben nem ért egyet az adatvédelmi szabályzat bármely pontjával, kérjük, ne használja weboldalunkat.

További információért vagy ha kérdése van az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

ADATKEZELÉSI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT

Jelen Szabályzat célja, hogy az érintettek megfelelő tájékoztatást kaphassanak az Adatkezelő által kezelt, illetve az általa esetlegesen megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatokról, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatkezelésbe esetlegesen bevont adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá - az érintett személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről.

BELEEGYEZŐ ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT FIZIOTERÁPIÁS VIZSGÁLATHOZ ÉS KEZELÉSHEZ

Az első terápiás alkalom elején megismertetünk a fizioterápiás vizsgálatba és kezelésbe beleegyező nyilatkozatunkkal, illetve az adatvédelmi szabályzatunkkal. Beleegyezésedet aláírásoddal tudod majd igazolni.

Adatvédelem: Files
bottom of page