top of page

SZOLGÁLTATÁSAINK

Személyre szabottan

VIZSGÁLAT & DIAGNÓZIS

A kezedbe adjuk a gyógyulás kulcsát

Az egész testre kiterjedő vizsgálatot azért tartjuk fontosnak, mert így a tüneti kezelés helyett feltárható a probléma gyökere is.
A vizsgálat részletes kikérdezéssel, anamnézis felvétellel kezdődik, mely során a korábbi egészségügyi dokumentumokat, képalkotó vizsgálatokat is közösen végignézzük, ha valamit nem értesz, elmagyarázzuk, mit is jelent pontosan. Ezt követően mindig igyekszünk tudományosan megalapozott tesztekkel megvizsgálni mi a panaszod fő oka, hogy mindezek alapján funkcionális diagnózist állítsunk fel.

Physical Therapist

NEUROLÓGIAI FIZIOTERÁPIÁS VIZSGÁLAT

Nálunk Te vagy az első

Amennyiben az idegrendszert érintő problémáról van szó, speciális vizsgálatokkal feltérképezhető, mely agyi területek, struktúrák érintettek. Az eredményektől függően így sokkal hatékonyabban válaszhatók ki az optimális fizioterápiás eljárások. Ilyen vizsgálatra lehet szükség például stroke; sclerosis multiplex; Parkinson-kór; szédülés esetén.

Physiotherapy Session

AKTÍV TESTTÉRKÉPEZÉS

A kezedbe adjuk a gyógyulás kulcsát

A legtöbb mozgásszervi probléma aktív terápiás részvételt követel, ami annyit jelent, hogy rávezetünk azokra a mozgásokra, mellyel gyógyíthatod a tested.

A terápia során szeretünk sokféle, változatos feladatod adni annak érdekében, hogy a gyógytorna izgalmas és kihívásokkal teli legyen, az óra végén pedig pontosan elmondjuk, melyik az a néhány feladat, amit gyakorolnod kell.

Modern, funkcionális szemlélettel állunk a fizioterápiához, saját szemléletmódunk, a TestTérképezés segít felderíteni a mélyben húzódó problémákat és kézenfekvő megoldást nyújt.

Leg Injury

MANUÁLIS TESTTÉRKÉPEZÉS

Egyénre szabott terápia

A komplex fizioterápiás terápiát gyakran kiegészítjük manuális technikákkal.
Egyedi szemléletmódunk a manuális TestTérképezés, mely során a tünetektől távolabbi struktúrákat is vizsgálunk és kezelünk. Ez a kombinált technika abban segít, hogy a legtöbbször panaszokat okozó felületesebb szöveteket kezeljük, ezáltal gyors fájdalomcsökkenést és mozgásminta javulást elérve. Az izmok és a kötőszövet állapotának javulásával egyre mélyebbre, a probléma gyökeréhez is eljutunk, ezzel megakadályozva, hogy a panaszok újra kialakuljanak.

Sports Injury

ESZKÖZZEL VÉGZETT LÁGYRÉSZKEZELÉS

Manuális technikák az egészség szolgálatában

Fedezd fel a hagyományos és modern manuális terápiás technikákat, amelyek elősegítik a test természetes gyógyulási folyamatát és javítják a mozgás szabadságát. A köpölyözés serkentheti a vérkeringést és csökkentheti a fájdalmat.  A vákuum segítségével finoman megemeljük a bőrt és az alatta lévő szöveteket, mely segít a szövetek regenerálódásában.

 Az Eszköz Támogatott Szöveti Mobilizáció (IASTM - FAZER) technikánk speciálisan tervezett eszközökkel dolgozik a szövetek mélyére hatolva, elősegítve az izmok és a kötőszövet regenerációját, csökkentve a merevséget és a fájdalmat. Az eszközzel végzett lágyrészterápiás módszerünk célja, hogy támogassa a Te egészségedet és jólétedet, miközben csökkenti a krónikus fájdalmakat és növeli a fizikai teljesítményt.

Cupping Treatment

SPECIÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK

Ismerd meg széleskörű fizioterápiás szolgáltatásainkat!

 • Arc-, nyak- és fejfájás kezelése: 

 • FDM (Fascial Distortion Model)

 • Gátizom torna

 • Gyermek gyógytorna

 • Hegkezelés

 • Kismama torna

 • Medical flossing

 • Szédülés kezelése

 • Tükörterápia

 • Futó szűrés

 • Triggerpont terápia

 • Visceralis terápia

További részletekért keresd fel Speciális kezelések menüpontunkat!

Child Physiotherapy
Szolgáltatások: Services
bottom of page